Business
Sistemul Carter poate fi un avantaj competitiv major pentru afacerea ta. Află cum poți să economisești și să devii mai atrăgător pentru clienții tăi cu o investiție minimă.
carter business
Business
Sistemul Carter poate fi un avantaj competitiv major pentru afacerea ta. Află cum poți să economisești și să devii mai atrăgător pentru clienții tăi cu o investiție minimă.
Construcții Rezidențiale

Include în oferta ta imobiliară locuințe smart care vor crește interesul potențialilor cumpărători. Implementarea sistemelor Carter poate fi realizată în orice etapă a contrucției, fără a fi nevoie de modificarea proiectului inițial, cu costuri fără impact semnificativ asupra investiției tale, însă cu o valoare adăugată importantă.

Vezi mai multe business imobiliar
Clădiri de birouri

Managementul clădirilor de birouri și centrelor de afaceri devine mult mai ușor cu sistemele de automatizare Carter. Gestiunea de la distanță a spațiilor prin reglarea temperaturii, a iluminatului ambiental, îmbunătățirea conectivității și a siguranței utilizatorilor asigură nu doar un confort sporit, ci și facturi mai mici la utilități.

Vezi mai multe business birouri
Domeniul HoReCa

Carter este partenerul de nădejde al companiilor din domeniul HoReCa, de la mici cafenele până la restaurante importante sau chiar hoteluri. Carter măsoară în orice moment toți parametrii ambientali, se asigură că spațiile sunt bine ventilate pentru a limita răspandirea COVID. Mai mult de atât, ajută și la eficientizarea semnificativă a facturilor.

Vezi mai multe carter horeca
Property Management

Închirierea apartamentelor nu a fost niciodată mai simplă! Carter face întreaga muncă pentru tine, are grijă ca oricare musafir îți trece pragul să fie primit și cazat într-un confort deplin ! Mai mult de atât Carter are grijă și de tine, aducându-ți economii serioase la utilități în fiecare lună.

Vezi mai multe business apartamente
Cheltuieli mai mici
Elimină risipa de energie și profită la maxim de resursele consumate. Carter te ajută să aduci risipa aproape de 0 astfel în fiecare lună vei obține facturi tot mai mici.
carter economy
Reducerea de CO2
Este momentul să fim mai atenți cu natura, Carter este aici să ne ajute reducând proporțional cu eficiența energetică emisiile de CO2, astfel o să devenim consumatori mai sustenabili.
carter earth
Controlul temperaturii
Măsurăm temperatura cu o precizie de 0.2C și o controlăm așa cum știm mai bine pentru a aduce confort sporit și eficiență. Mai mult de atât detectăm pierderile de căldură și te ajutăm să eviți acest lucru cu sfaturi utile.
carter temperature
Contact
Codrut Stancu
Sales manager
Codrut Stancu
(+40) 749 222 770
codrut@meetcarter.ro
xilar
(+40) 771 301 676
niceto@meetcarter.ro
Ai vreo intrebare?
Continue