carter horeca
Domeniul HoReCa
Carter este partenerul de nădejde al companiilor din domeniul HoReCa, de la mici cafenele până la restaurante importante sau chiar hoteluri. Carter măsoara în orice moment toți parametrii ambientali și se asigură că spatiile sunt bine ventilate pentru a limita răspandirea COVID. Mai mult de atât ajută si la eficientizarea semnificativă a facturiilor.
Protecție împotriva răspândirii COVID
Detectează în orice moment nivelul de impuritate din aer și eficientizează sistemele de ventilație pentru a preveni răspândirea covid dar și pentru a eficientiza consumul pentru atunci când nu este esențială ventilația
covid
Gazdă la superlativ

Rămâi mereu în memoria clienților care ți-au trecut pragul. Carter este pregătit să ridice nivelul confortului în orice unitate de cazare.

Instalat în camerele unităților de cazare, sistemul Carter îmbunătățește confortul oaspeților și adaugă valoare serviciilor din industria ospitalității.

Facturi mai mici

Sistemul de automatizare Carter poate eficientiza consumul echipamentelor și contribuie astfel la economie la utilități.

Carter este pregătit să prezică comportament standard ale utilizatorilor, să integreze aceste date bazate pe stimuli din mediu pentru a realiza eficientizări de până la 58%.

Cheltuieli mai mici
Elimină risipa de energie și profită la maxim de resursele consumate. Carter te ajută să aduci risipa aproape de 0 astfel în fiecare lună vei obține facturi tot mai mici.
carter economy
Contact
Codrut Stancu
Sales manager
Codrut Stancu
(+40) 749 222 770
codrut@meetcarter.ro
xilar
(+40) 771 301 676
niceto@meetcarter.ro
Ai vreo intrebare?
Continue