Construcți Rezidențiale
Include în oferta ta imobiliară locuințe smart care vor crește interesul potențialilor cumpărători. Implementarea sistemelor Carter poate fi realizată în orice etapă a contrucției, fără a fi nevoie de modifi carea proiectului inițial, cu costuri fără impact semnificativ asupra investiției tale, însă cu o valoare adăugată importantă.
Locuințe mai atractive

Smart Home la un preț similar cu cel al unui apartament clasic? Alegerea e evidentă.

Profită din plin de progresul tehnologic și vino în întâmpinarea cumpărătorilor tăi cu un sistem de home automation premium la un preț accesibil, astfel devii imbatabil în lupta cu concurența.

Cu un pas în viitor

Fii printre primii care oferă locuințe smart și clienții te vor ține minte mai ușor.

Carter este un produs special conceput pentru a pune clientul în centrul confortului și siguranței, fiecare client profită de un tratament special, datele lui sunt anonimizate și encriptate iar sistemul de AI, pentru a aduce confort și eficiență, prezice individual comportamentul fiecărui utilizator.

Instalare rapidă

E mai dificil să schimbi o priză decât să montezi sistemul de home automation Carter.

Cheltuieli mai mici
Elimină risipa de energie și profită la maxim de resursele consumate. Carter te ajută să aduci risipa aproape de 0 astfel în fiecare lună vei obține facturi tot mai mici.
carter economy
Reducerea de CO2
Este momentul să fim mai atenți cu natura, Carter este aici să ne ajute reducând proporțional cu eficiența energetică emisiile de CO2, astfel o să devenim consumatori mai sustenabili.
carter earth
Controlul temperaturii
Măsurăm temperatura cu o precizie de 0.2C și o controlăm așa cum știm mai bine pentru a aduce confort sporit și eficiență. Mai mult de atât detectăm pierderile de căldură și te ajutăm să eviți acest lucru cu sfaturi utile.
carter temperature
Contact
Codrut Stancu
Sales manager
Codrut Stancu
(+40) 749 222 770
codrut@meetcarter.ro
xilar
(+40) 771 301 676
niceto@meetcarter.ro
Ai vreo intrebare?
Continue