carter birou
Clădiri de Birouri
Managementul clădirilor de birouri și centrelor de afaceri devine mult mai ușor cu sistemele de automatizare Carter. Gestiunea de la distanță a spațiilor prin reglarea temparaturii, a iluminatului ambiental, îmbunătățirea conectivității și a siguranței utilizatorilor asigură nu doar un confort sporit, ci și facturi mai mici la utilități.
Spații de lucru pregătite pentru viitor

Ține pasul cu avansul tehnologiei. Echipează birourile cu tehnologie de ultimă generație dezvoltată chiar în România.

Multe companii din centrele de afaceri lucrează cu tehnologii avansate. Cu siguranță angajații lor doresc un mediu de lucru pe măsură.

Economie la utilități

Te-ai gândit vreodată cât consumă în total aparatura lăsată în sleep în priză, dar aparatura care rămâne funcțională chiar și atunci când nu este folosită?

Gestiunea Smart a echipamentelor de lucru asigură economii semnificative la facturile de utilități.

carter birou
Soluții adaptabile

Carter este un sistem de Home Automation versatil, special conceput pentru a fii integrat cu ușurință în orice orice spațiu de birouri.

Acolo unde este Carter, confortul și eficiența merg mână în mână.

Cheltuieli mai mici
Elimină risipa de energie și profită la maxim de resursele consumate. Carter te ajută să aduci risipa aproape de 0 astfel în fiecare lună vei obține facturi tot mai mici.
carter economy
Reducerea de CO2
Este momentul să fim mai atenți cu natura, Carter este aici să ne ajute reducând proporțional cu eficiența energetică emisiile de CO2, astfel o să devenim consumatori mai sustenabili.
carter earth
Controlul temperaturii
Măsurăm temperatura cu o precizie de 0.2C și o controlăm așa cum știm mai bine pentru a aduce confort sporit și eficiență. Mai mult de atât detectăm pierderile de căldură și te ajutăm să eviți acest lucru cu sfaturi utile.
carter temperature
Contact
Codrut Stancu
Sales manager
Codrut Stancu
(+40) 749 222 770
codrut@meetcarter.ro
xilar
(+40) 771 301 676
niceto@meetcarter.ro
Ai vreo intrebare?
Continue