Smart Sensor
Senzorii sunt organele de simț ale lui Carter. Prelucrează în timp real informațiile ambientale și le transmit centrului de comandă, care acționează mai departe dispozitivele inteligente.
carter sensor
Smart Sensor
Senzorii sunt organele de simț ale lui Carter. Prelucrează în timp real informațiile ambientale și le transmit centrului de comandă, care acționează mai departe dispozitivele inteligente.
Calitate Aer

Măsoară în timp real parametrii de calitate ai aerului: emisii organice volatile, reziduuri toxice, concentrațiile de oxizi de carbon și de oxigen.

Timpul petrecut acasă devine mai confotabil când ști că aerul repirat este mereu monitorizat. Smart senzorul măsoară în timp real parametrii de caliate ai aerului pentru ca tu să fi în deplin confort și siguranță.

carter air quality
carter light
Iluminare

Economisește energie electrică prin reglarea intensității iluminatului ambiental, în funcție de prezență și de nevoia de lumină din încăpere.

De câte ori s-a întâmplat să aprinzi lumina în casă chiar în timpul zilei ? Economisește inteligent energie electrică prin eliminarea aprinderii accidentale a luminii dar și prin reglarea intensității iluminării ambientale.

carter light
Prezență

Uită de grija luminii lăsată aprinsă sau a altor dispozitive, Carter este mereu langă tine pentru a se asigura că ai parte de cel mai bun tratament chiar la tine acasă.

Nimeni nu pătrunde în locuința ta atunci când ești plecat. Carter veghează cu ajutorul senzorilor de prezență și te informează prin aplicația mobilă de orice mișcare suspectă.

carter presence
Temperatură

Senzorul măsoară temperatura cu o precizie de 0.2°C și o controleaza pentru a eficientiza la maxim consumul de energie și confortul oferit. De asemenea acesta detecteaza dacă sunt pierderi de căldură iar tu o să fii mereu înștiințat.

carter temperature
Sistem de montare
Carter vine la pachet cu un ghid complet de utilizare și cu senzori care se instalează prin intermediul rețelei de internet, fără a mai fi nevoie să tragi fire prin locuință. Astfel, îți este ușor să instalezi și configurezi întregul sistem pentru a te bucura de un confort sporit în cel mai scurt timp.
sensor mounting
Specificații
Date tehnice
cpu Procesor: Cortex-M4 48MHz
ram RAM 152KB
antenna Comunicare: Bluetooth 5.0
sd card Memory: 640KB
battery Baterie: Reîncărcabilă Li-Ion, 3.000 mAh
Certificări
certifications Certificări FCC, CE, RoHS
Conținut Pachet
Smart Sensor
Suport Perete
Manual de utilizare
Cablu de încărcare USB-C
Certificat de Garanție
Cerințe de ambient
Dispozitivul se utilizează doar în interior Nu se utilizează în zone cu conținut ridicat de sare în aer . Temperatură de lucru: de la -20° la 50°C . Umiditate: de la 5% la 70% fără condensare . Testat până la altitudine de 2000m . A nu se expune la lumina directă a soarelui
Alimentare
USB-C
Tensiune de încărcare: 5V DC
Curent de încărcare: 1500 mA
Încărcare rapidă disponibilă
Protecție la supratensiune
Baterie
Reîncărcabilă Li-Ion, 3000 mAh Pană la 6 luni durata de funcționare optimă cu o încărcare completă
Securitate
AES256 - hardware protected key Hash engine (SHA256)
Culori
white
Alb
Disponibil Acum
graphite
Grafit
În curând
Senzori
Temperatură:
Interval măsurare 0°C - 65°C
Acuratețe ±0.2°C

Umiditate:
Interval măsurare 10% - 90% r.H.
Acuratețe ±3% r.H.

Presiune:
Interval măsurare 300 - 1100 hPa
Acuratețe ±0.12 hPa

Calitate Aer:
TBD
Prezență:
Senzor prezență IR

Lumină:
Interval măsurare 0.01 lux - 64.000 lux

Proximitate:
Senzor proximitate
Dimensiune și Greutate
dimensions
Butoane și Conectori
buttons

Smart Sensor

carter sensor preorder