business property
Proprety Management
Închirierea apartamentelor nu a fost niciodată mai simplă ! Carter face întreaga muncă pentru tine, are grijă ca orice musafir iți trece pragul să fie primit si cazat într-un confort deplin ! Mai mult de atât Carter are grijă și de tine, aducându-ți economii serioase la utilități în fiecare lună.
carter costuri
Optimizarea costurilor
Carter este special dezvoltat pentru a lucra pentru tine în orice moment. Acesta o să vă salveze bani în timp ce dumneavoastră vă bucurați de mai mult timp liber.
Mai puține griji

Administrarea mai multor proprietăți devine mult mai simplă cu un sistem de home automation.

Carter are integrate multiple aplicații pentru a vă ajuta să gestionați intelligent multiplele proprietăți pe care le dețineți spre închiriere. Astfel chiar dacă vă aflați pe drum și utilizați aplicația mobilă sau sunteți la birou și aveți o vedere completă utilizând aplicația web, Carter este mereu acolo pentru a vă ajuta.

Control asupra proprietăților

Totul este la un click distanță iar clienții dumneavoastră pot primi acces în locuință cu ajutorul aplicației. Puteți genera acces temporar pentru aceștia și implicit pot avea acces la propietate chiar dacă nu sunteți acolo pentru a-I primi.

Cheltuieli mai mici
Elimină risipa de energie și profită la maxim de resursele consumate. Carter te ajută să aduci risipa aproape de 0 astfel în fiecare lună vei obține facturi tot mai mici.
carter economy
Controlul temperaturii
Măsurăm temperatura cu o precizie de 0.2C și o controlăm așa cum știm mai bine pentru a aduce confort sporit și eficiență. Mai mult de atât detectăm pierderile de căldură și te ajutăm să eviți acest lucru cu sfaturi utile.
carter temperature
Reducerea de CO2
Este momentul să fim mai atenți cu natura, Carter este aici să ne ajute reducând proporțional cu eficiența energetică emisiile de CO2, astfel o să devenim consumatori mai sustenabili.
carter earth
Contact
Codrut Stancu
Sales manager
Codrut Stancu
(+40) 749 222 770
codrut@meetcarter.ro
xilar
(+40) 771 301 676
niceto@meetcarter.ro
Ai vreo intrebare?
Continue